Sport

Cere UN MILION DE EURO/SEZON! E de acord FRF?!…

 

Unul dintre numele vehiculate pentru a prelua funcția de selecționer al primei reprezentative de fotbal a României, de la Cosmin Contra, este Dan Petrescu, actualmente la CFR Cluj.

Antrenorul campioanei României, care are șanse însemnate de a se califica în primăvara Europa League, ar fi solicitat, prin intermediari, un contract cu un salariu stagional de un milion de euro pentru a-i prelua pe „tricolori”, așa cum a informat Fanatik.ro.

Dan Petrescu este dorit și în Rusia, la FK Sochi, echipa fiind ultima în prima ligă, cu doar 13 puncte acumulate în primele 16 etape, fiind atras cu un salariu de 1.5 milioane de euro pe sezon.

În ceea ce privește Naționala României, se vehiculează că pentru barajul din Liga Națiunilor, care duce la Euro 2020, la cârma selecționatei are șanse însemnate să fie „uns” Mihai Stoichiță, actualul șef al Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

CITEȘTE ȘI: Contra, DESFIINȚAT! Să nu se întâmple și la handbal ca la fotbal!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare