Sport

Cele mai stupide lucruri pe care poți să le faci când te joci la păcănele

  • cazino1_2.png
  • cazino2_2.png
 

Foarte mulți dintre noi caută mereu acel ceva care să le ofere un nivel de satisfacție, să le aducă un minim de bucurie atunci când au puțin timp liber. Și nu este ușor, de cele mai multe ori, însă unii dintre noi suntem norocoși. Găsim fericire în făcut karaoke, în jucat fotbal azi, în dansat așa cum ne pricepem, în pictat sau scris, în jucat la cazinouri. Jocurile de păcănele sunt cele mai populare, care atrag din ce în ce mai mulți indivizi, care găsesc în această alternativă de petrecere a timpului liber o adevărată resursă de a-și încărca bateriile.

Însă, și sloturile sunt cât se poate de complexe, așa că nu trebuie să le tratezi cu superficialitate, căci riști să cazi în capcanele pe care mulți deja le fac și repeți niște greșeli care te pot costa. Vorbim despre lucruri stupide și prostești – făcute fie din greșeală, fie din necunoștință, fie din grabă. Dar cele mai multe pot fi evitate, cu puțină documentare și răbdare; ţi le exemplificăm mai jos pe cele mai comune dintre acestea, ca să știi la ce să te aștepți.

Crezi că toate păcănelele sunt la fel

Nimic mai greșit: jocurile de păcănelele sunt cât se poate de diferite. Cel mult au lucruri în comun, dar fiecare rulează după reguli și mecanisme care le face unice, astfel că nu prea te poți aștepta să crezi că toate se comportă la fel. Pentru că pleci la joc cu gândul că acesta va fi ca următorul, iar această încredere oarbă te poate costa rezultatul jocului. Trebuie să citești de fiecare dată, cu atenție, regulile jocului, ca să fii pregătit mereu de eventualele scenarii care pot apărea.

Nu știi ce înseamnă RTP

Unii dintre jucătorii care activează la sloturi cred că RTP înseamnă suma pe care o vor câștiga. În realitate, această abreviere înseamnă rata de returnare la jucător sau în termeni mai explici semnifică procentul dintre cât de des poate și va câștiga pariorul și marginea casei – mai mare, se câștigă mai des, deci nu mai mult, căci este mai mic avantajul cazinoului. Contează extrem de mult să știi ce face fiecare buton, ce semnifică fiecare termen, ce indică fiecare abreviere. Astfel, te asiguri că nu faci greșeli majore, când totul ar fi implicat eforturi minore.

Încerci să păcălești sistemul cu strategii de pariuri

Pe scurt: nu există nicio strategie care să îți ofere un start sau traseu avantajos de joc. Ceea ce înseamnă că nu prea te poți baza pe niciun fel de plan înainte, crezând că dacă îl aplici vei câștiga la sigur. Nu prea poți face nimic care să te ajute să câștigi la jocurile de păcănele, să influențezi rezultatul, căci totul depinde de noroc – la propriu. Gândirea asta duce la pierderi considerabile, căci se pierd din vedere logica și raționamentul. Pur și simplu joacă, lasă-te liber și nu te păcăli că ai descoperit misterul ascuns și pe care doar tu îl deții. 

Pariezi toți banii pe care îi ai

Nimic nu poate fi mai greșit decât să te arunci înainte, cu absolut tot ce ai, fără să analizezi prea bine situația și să nu te mai gândești la nimic. Trebuie să ai un simţ al răspunderii, indiferent de jocul ales la cazino, mai cu seamă într-o competiție unde nu poți interveni cu nimic ca să aduci soarta de partea ta. Nu te abate niciodată de la bugetul prestabilit și în niciun caz nu îl pune pe tot la bătaie chiar de la început, indiferent de cât de tentante sunt jackpoturile. Rămâi mereu cu capul pe umeri și nu juca orbește, fără nicio miză sau limită.

Alegerea jocurilor cele mai vizibile

Să crezi că jocurile care sunt mai populare, mai scoase în față și mai vizibile sunt și cele care aduc cele mai mari profituri este absolut greșit. Cazinourile online aduc pe prima pagină jocurile în care s-au făcut investiții în campaniile de publicitate de către producători, dar asta nu înseamnă că sunt mai considerabile câștigurile. S-ar putea ca lucrurile să fie chiar invers, iar jocurile pe care le găsești mai greu să fie cele cu cel mai bun profit. Până la urmă, nu s-ar face reclama celor care pot păgubi cazinourile, nu? Știi deja că avem dreptate.

Superstițiile pun stăpânire pe tine

Dacă ești un individ care pune preț pe superstiții, s-ar putea ca asta să transforme plăcerea jocului într-o corvoadă. Atunci când cauți semne în orice, când te agăți de absolut totul pentru a atrage norocul, nu vei mai ști cum să lași frâu liber emoțiilor. Nici deciziile nu vor mai fi la fel de simplu de luat și te vei agăța în jocul tău de orice crezi că poate să îți aducă beneficii, până la a pierde din vedere fix motivul pentru care ești acolo: să te simți bine. Iar asta ar fi chiar o pierdere de timp și de energie.

Te gândești doar la profit

O idee cât se poate de prăpăstioasă este să joci aşteptându-te de fiecare dată la profit. Nicio sesiune de joc nu va fi una care să te bucure, nicio victorie nu va fi suficientă, iar orice înfrângere va fi considerată o tragedie. Atunci când joci păcănele așteaptă-te și la pierderi, căci nu totul ţine de a te îmbogăți, cât despre a te bucura de o experiență unică, care îți aduce încântare. Cum astfel de lucruri se obțin greu, nu trebuie să complici prea mult lucrurile nici tu. 

Jocurile de păcănele nu ar trebui asociate cu nimic negativ, căci până la urmă scopul lor este acela de a fi un hobby la care oamenii să revină când simt nevoia să facă ceva diferit, pe lângă munca și cotidianul zilnic. Dar trebuie să joci cu bani pe care îți permiți să îi pierzi, cu o gândire fermă, cu bune cunoștințe care sunt gestionate inteligent și fără grabă. Și nu te gândi că există o conspirație în spatele lor, una menită să te sărăcească pe tine – tocmai astfel de idei te fac să-ți conturezi idei iraţionalecare îți fac orice, dar nu bine. 

Înainte de toate citește – citește orice poți despre jocul ales, dar mai ales despre termenii și condițiile site-ului accesat. Așa știi sigur că vei fi bine informat și pregătit pentru orice, evitând absolut orice posibila greșeală. Și nu risca inutil niciodată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare