Sport

Cel mai mare turneu de padel organizat în România – la Brașov

Cel mai mare turneu de padel organizat în România – la Brașov.

În urmă cu exact un an, Brașovul avea parte de o premieră în domeniul sportiv, odată cu inaugurarea PADEL PALACE CORESI, cel mai mare centru de padel din România la acel moment. Orașul nostru era pioner în această activitate de padel, sportul cu cea mai mare creștere în lume, un amestec între tenis, squash și badminton. 

După exact un an, în Brașov există deja o comunitate de peste 250 de jucători de toate vârstele, inclusiv o academie de copii, situând astfel orașul nostru pe locul 2 la nivel național ca număr de jucători de padel, după București.

Cel mai mare turneu de padel organizat în România – la Brașov

În acest week-end (17-19 noiembrie) are loc la Brașov cel mai mare turneu de padel organizat vreodată în România ca număr de participanți. Vor fi la startul BRAȘOV MASTER 2023 un număr de 206 jucători care-și vor disputa supremația la un total de 8 categorii – masulin, feminin, mixt și copii. Premiera o consituie categoria de copii, unde 10 jucători de padel cu vârste între 7 și 12 ani pot fi văzuți în acțiune în centrele PADEL PALACE ROMAN și CORESI.

Cel mai mare turneu de padel | MyTex.ro
Cel mai mare turneu de padel organizat în România - la Brașov 10

Etapa de la Brașov este decisivă pentru stabilirea clasamentului final la nivel național, în baza căruia se va organiza Cupa României la Timișoara în perioada 8-10 decembrie. Primii 12 jucători din cadrul diviziilor 1-3 la masculin și divizia feminin se vor califica pentru Cupa României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] În weekendul 17-19 noiembrie are loc la Brașov cel mai mare turneu de padel organizat vreodată în România ca număr de participanți, scrie mytex. […]

4 luni în urmă

[…] Padel Palace Brașov a trimis 11 jucători la Cupa României 2023, din totalul de 48 participanți. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare