Sport

Cea mai frumoasă handbalistă din Croația a ajuns la Brașov / Ce a spus Matea Pletikosic

Cea mai frumoasă handbalistă din Croația a ajuns la Brașov.

Matea Pletikosic, născută pe 24 aprilie 1998, se antrenează cu lotul Coronei, așteptând cu nerăbdare începerea Ligii Naționale de handbal feminin. Ea a menționat că este fericită că se află la Brașov: „Totul e bine, îmi place orașul, îmi plac oamenii”.

Cea mai frumoasă handbalistă din Croația a ajuns la Brașov

„Pe lângă talentul său remarcabil, această handbalistă a atras atenția prin aspectul ei atrăgător. Îi place să-și «împărtășească» fotografiile cu fanii pe Instagram, unii numind-o cea mai frumoasă handbalistă din Croația”, a relatat presa din Zagreb referitor la Matea Pletikosic.

Cea mai frumoasă handbalistă din Croația | MyTex.ro
Cea mai frumoasă handbalistă din Croația a ajuns la Brașov / Ce a spus Matea Pletikosic 15

La juniori și tineret, ea a jucat pentru Croația, dar a decis să evolueze pentru reprezentativa de senioare a Muntenegrului. În perioada 2021-2023, Matea Pletikosic a activat la Buducnost Podgorica, dar înainte de a sosi la Corona Brașov a avut un „intermezzo” în Egipt, la Al-Ahli Cairo, așa cum s-a informat pe Wikipedia.

De ce a ales Matea Pletikosic să reprezinte Muntenegru? A avut un conflict cu Federația Croată de Handbal după o accidentare și apoi nu a mai fost contactată.

Cea mai frumoasă handbalistă din Croația | MyTex.ro
Cea mai frumoasă handbalistă din Croația a ajuns la Brașov / Ce a spus Matea Pletikosic 16

Sportiva a precizat pentru 24Sata: „Joc pentru Muntenegru. Visul meu este să particip la Jocurile Olimpice. Dar, să se știe, iubesc Croația. Nu evoluez pentru Muntenegru cu aceeași dragoste cu care aș fi făcut-o pentru Croația. Cel mai greu lucru ar fi să joc, la nivel de echipe naționale, împotriva Croației”.




Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Boiciuc, handbalistă legitimată la Corona Brașov, a fost una dintre jucătoarele de bază ale reprezentativei României […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare