Sport

Ce urmeză după Ryde?!

 

Unii membri ai Comisiei Tehnice din cadrul FRH (7) au capetele pe umeri, conștientizând faptul că rămânerea lui Tomas Ryde în funcția de selecționer ar fi însemnat dezastrul la echipa națională de handbal feminin, care, acum, mai are de doi bani speranță pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Suedezul ăsta somnoros a fost trimis în țara natală de Tadici & Co., în ciuda faptului că a fost ținut în brațe – cu toată incompetența etalată – de Alexandru Dedu, care a vorbit, în ceea ce-l privește, de tact pedagogic, bun simț, diplomație, etc. Toate ăstea au pălit, însă, când niponele, niște semiamatoare, le-au călcat efectiv în picioare pe „tricolore” la Kumamoto, iar Ryde privea senin spre nicăieri, teleportat în lumea lui zen.

Cei de la CSM București s-au prins rapid că omul n-are nici o treabă cu antrenoratul și i-au dat vânt pentru a nu-și compromite sezonul. Șeful FRH o fi văzut și el că Ryde e în plus la echipa națională, pentru că indicațiile în time-out-uri le dădea asistentul Costică Buceschi sau liderul Cristina Neagu. N-a mișcat un deget nici atunci când selecționerul și-a luat „liber” de la o ședință de pregătire în toiul Mondialului, pentru a vizita cu soția frumusețile Japoniei, deși trebuia demis imediat, dată fiind gravitatea situației.

În ceasul al 12-lea, întru impasibilitatea enervantă a lui Dedu, va fi „uns” un selecționer român (Burcea sau cine o fi el), care va trebui să gestioneze eficient, pe repede-nainte, acțiunea turneului preolimpic din Muntenegru, să le capaciteze pe fete pentru a încerca să facă față acestei „misiuni imposibile”, dacă ținem să introducem în ecuație și cazul Corona Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare