Sport

Ce URMEAZĂ pentru Ania Caill?!…

 

Ania Caill a trăit intens dezamăgirea creată de neincluderea sa în Team România pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2022 (este știută povestea cu scandalul în urma căruia a fost tăiată finanțarea FRSB de către COSR, iar ministrul Eduard Novak a solicitat demisii „la vârf”), după care în coborârea de Cupă Mondială de la Garmisch a concurat „reținut”, după cum a precizat – Ania Caill: „NU SUNT ROBOT”! De ce nu ia startul în Super G-ul de la Garmisch?!…

Corona Brașov, clubul unde este legitimată schioara alpină menționată, a anunțat programul acesteia în perioada următoare. Astfel, după câteva zile de pauză, va lua startul la Bardonecchia, în Italia, la un concurs FIS (8-10 februarie). Urmează participarea în etapa de Cupa Europei de la Crans Montana (Elveția – 17-21 februarie), apoi, în aceeași stațiune, va fi prezentă la etapa de Cupă Mondială – 24-27 februarie. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare