Sport

Ce spune Dan Alexa despre Gabi Tamaş: „e «enciclopedie»”. Semnează cu FC Braşov?

Ce spune Dan Alexa despre Gabi Tamaş. Gabi Tamaş se antrenează de astăzi cu FC Braşov, dar nu este sigur că va şi juca la formaţia „galben-neagră”.

Antrenorul Dan Alexa a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre faptul că Gabi Tamaş se antrenează cu FC Braşov. Ce spune Dan Alexa despre Gabi Tamaş: „Gabi e motivat. Am vorbit cu el. Vrea să se antreneze cu noi până în iarnă. Mă bucură venirea lui, este un exemplu pentru ceilalţi jucători. Ştie mult fotbal. Îl cunosc bine. E prematur să spun că poate să vină la FC Braşov. E un jucător valoros, am înţeles că are şi alte oferte din prima ligă. E un jucător care poate să mai evolueze încă doi ani la un nivel înalt în România. Gabi e «enciclopedie» de fotbal, jucătorii au doar de învăţat de la el. Are caracter, a făcut nişte greşeli, dar prefer un fotbalist care are valoare şi mai are unele scăpări, decât unul care nu are valoare şi e profesionist”.

Duel cu „surpriza campionatului”

Altfel, sâmbătă, de la ora 11.00, FC Braşov se va duela, în deplasare, cu Unirea Dej, în etapa a 11-a a Ligii 2.

„Întâlnim surpriza acestui campionat. I-am urmărit mai atent în ultima săptămână. O echipă foarte bine organizată, atât pe faza de apărare, cât şi pe atac. Nu sunt întâmplatoare rezultatele pe care le au. O deplasare grea, dar am încredere în echipa mea. Sutem capabili să facem meciuri bune, am arătat acest lucru. Trebuie să fim motivaţi şi să avem determinare. Vine multă lume la stadion, va fi şi o atmosferă de meci important. Trebuie să gestionăm foarte bine acest joc şi să obţinem maximum. Avem mari probleme de lot, dar mergem să facem un meci bun şi sunt convins că putem”, a punctat antrenorul Dan Alexa.

FOTO: Facebook FC Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare