Sport

CE REACŢII! Guvernanţii români, ARĂTAŢI cu degetul!!!; Robert Ilyes: „Ne facem de râs”; Cornel Dinu: „Ăştia sunt administratori de colonie”!!!

  • dinu_5.jpg
 

După ce s-a aflat câţi bani investeşte Guvernul Ungariei în dezvoltarea fotbalului din Ţinutul Secuiesc (detalii, aici: Fotbalul din Ţinutul Secuiesc, LA MÂNA Ungariei!!! Câţi bani A INVESTIT ţara vecină în echipele Sepsi Sf. Gheorghe şi Csikszereda?!…), oamenii din fotbalul românesc au reacţionat dur la adresa autorităţilor mioritice.

De pildă, fostul „stegar” Robert Ilyes (foto 1), acum manager la FC Csikszereda Under 19, a comentat pentru Digi Sport: „Ştiu că această bază (stadionul de la Miercurea Ciuc – n.r.), construită cu sprijinul Academiei Puskas, este a clubului, a orașului. Cei de la Academia Puskas au prima opțiune în alegerea jucătorilor de la academia noastră. Dar asta nu înseamnă că nu putem da jucători la cluburile din țară sau pentru Naționala României… Această investiție trebuie să dea de gândit statului român. Vine Guvernul maghiar și investește în România, iar noi nu suntem capabili să facem ceva. Noi mai mult demolăm ce avem. Chiar ne facem de râs!”.

În aceeaşi notă au comentat în mass-media de specialitate, printre alţii, şi Ciprian Marica, şi Mirel Rădoi.

La rându-i, pentru Gazeta Sporturilor, Cornel Dinu (foto 2) a punctat dur, în stilu-i caracteristic: „Unul este Viktor Orban, un prim-ministru adevărat, care îşi apără ţara şi interesele patriei lui, şi cu totul altceva sunt veneticii care s-au perindat pe la conducerea Consiliului de Miniştri în România ultimului deceniu. Pe aceştia din urmă i-a interesat doar defilarea lor, nu binele ţării, binele sportului sau al oamenilor… Ce pretenţii să ai când pe noi ne-au condus Boc, Ponta şi Viorica?! Aştia nu sunt în stare de nimic, sunt doar administratori de colonie şi executanţi ai unor ordine venite de la Bruxelles… Ruşine Guvernului României, o mare ruşine că o ţară care e aici, lângă noi, vrea, ştie şi poate să ajute două cluburi de fotbal din România, iar noi nici măcar nu suntem în stare să realizăm legi prin care să oferim înlesniri pentru sport!… Dacă avem demnitate, atunci să privim cu admiraţie la ce face Orban pentru ţara lui, iar noi, care suntem de-ai locului de la începutul începuturilor, să aşteptăm ceea ce e de aşteptat, să ne distrugem cu totul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare