Sport

Ce președinte?!… FC BRAȘOV riscă să nu primească licența pentru Liga 2! RÂSU’-PLÂNSU’

  • stan_17.jpg
  • badulescu.png

Situația e tragi-comică la FC Brașov, grupare care a scăpat de retrogradarea în eșalonul trei după „dubla” de baraj cu Poli Timișoara.

În vreme ce mai-marii din Primărie visează la o promovare în Liga 1 la finele stagiunii viitoare, unii căutând președinte de club pe rețelele de socializare, FC Brașov riscă să nu primească licența pentru participarea în divizia secundă. Asta din cauza datoriilor neonorate până la 31 decembrie 2021. A spus-o chiar antrenorul mazilit, Ilie Stan (foto 1), care are scris în contract un salariu lunar de 5.000 de euro.

Dinspre FRF am aflat că, în cazul în care va primi licența, FC Brașov ar pleca la drum în noul sezon al Ligii 2 cu o (primă) penalizare de două puncte, „moștenirea” președintelui Ioan Mărginean, instalat pe „filiera Cluj” de primarul Allen Coliban, fiind una păguboasă. Poate și de-asta s-a dispus un control financiar amănunțit la FC Brașov…

Altfel, Sebastian Bădulescu (foto 2), reprezentantul PNL în Consiliul Director al FC Brașov, ne-a spus, optimist, că gruparea „galben-neagră” va avea un președinte până vineri. Potrivit declarației sale, noul președinte (pe care n-a dorit să-l numească) a promis că va susține, din sponsorii pe care-i aduce, 40% din bugetul anual al clubului, adică vreo 650.000-700.000 de euro. De asemenea, noul președinte are sarcina de a numi antrenorul cu care va colabora.

În cazul în care „misteriosul” (s-a vehiculat că ar fi Mircea Rednic..) s-ar suci în ultima clipă, Bădulescu are și alte variante la dispoziție (niște no-name-uri de prin țară), dar n-a exclus în totalitate nici „pista” Dani Coman, cu toate că are un salariu mare, de 10.000 de euro lunar, la FC Hermannstadt, grupare în insolvență, însă care a acces în Liga 1.

Cât despre datoriile clubului, Sebastian Bădulescu a susținut că toate acestea se vor achita în cel mai scurt timp (de mențonat și că fotbaliștii și staff-ul tehnic condus de antrenorul Călin Moldovan nu și-au mai primit salariile din februarie…), iar organigrama clubului pe parte administrativă se va subția considerabil.

Tot Bădulescu a precizat că, în scurt timp, la FC Brașov va fi angajat și un jurist specializat pe parte de sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare