Sport

Ce OFERTĂ a primit Karius?!…

 

Loris Karius, portarul echipei FC Liverpool, a greșit grav în finala Ligii Campionilor, „cormoranii” pierzând pe mâna germanului în fața celor de la Real Madrid.

Astfel, atât Karius cât și familia acestuia au primit numeroase amenințări cu moartea din partea fanilor furioși, goalkeeper-ul fiind cu psihicul la pământ.

Însă, Lorius Karius a primit o ofertă surpriză, de la FC Rimini, o grupare care activează în Serie C – liga a treia italiană.

În acest sens, președintele Giorgio Rassi a declarat: „Vreau să-i ofer lui Karius un cadou cu prilejul zilei sale de naștere – un an de contract cu FC Rimini, locul ideal unde-și poate regăsi serenitatea, stima de sine și forța de a-și putea continua visul marii performanțe. Însă, îl anunț că va avea un contracandidat serios pentru postul de titular între buturi, pe Francesco Scotti, un mare om”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare