Sport

Ce i-a transmis Viktor Orban lui Laszlo Dioszegi

Ce i-a transmis Viktor Orban lui Laszlo Dioszegi.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a apreciat faptul că Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat pentru al doilea an consecutiv Cupa României la fotbal.

Ce i-a transmis Viktor Orban lui Laszlo Dioszegi. Astfel, premierul Ungariei a postat pe contul său de Facebook imaginea de mai sus, cu mesajul: „Gratulálok, László! Ezt jól kisütötte!”.

Laszlo Dioszegi, șeful celor de la Sepsi, îi poartă o admirație deosebită lui Viktor Orban, mai ales că noul stadion din Sf. Gheorghe a fost construit cu bani veniți de la Guvernul Ungariei.

Se știe, anul trecut, Viktor Orban a asistat la Sf. Gheorghe la meciul formației covăsnene cu Olimpija Ljubljana din preliminariile Conference League, câștigat de gazde cu 3-1. Atunci, premierul Ungariei a purtat la gât un fular cu însemnele lui Sepsi.

Acum, după plecarea antrenorului Cristiano Bergodi – regretat de mulți fani, Laszlo Dioszegi trebuie să găsească un înlocuitor în cel mai scurt timp posibil. Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] și de Viktor Orban, premierul Ungariei, pentru câștigarea Cupei României – Detalii, AICI, regretă plecarea antrenorului Cristiano Bergodi. Italianul este mare favorit să-l înlocuiască […]

9 luni în urmă

[…] la Sepsi. Laszlo Dioszegi (foto), președintele lui Sepsi OSK, a precizat, încă o dată, că obiectivul pentru noul sezon […]

8 luni în urmă

[…] Premierul Ungariei chiar l-a felicitat pe Laszlo Dioszegi după ce Sepsi a cucerit, la Sibiu, Cupa României – Detalii, AICI. […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button