Sport

2 nume pentru a fi antrenor la Sepsi / Un brașovean e pe listă

2 nume pentru a fi antrenor la Sepsi.

Cristiano Bergodi nu își va prelungi contractul cu Sepsi Sf. Gheorghe, care expiră la finalul sezonului. Antrenorul italian a explicat, în discuțiile avute cu staff-ul administrativ al clubului covăsnean, că are nevoie de „noi provocări”. Posibil, la Universitatea Cluj. Din informațiile noastre, el ar fi pierdut vestiarul, astfel că despărțirea era mai mult decât previzibilă.

Potrivit celor de la Sepsi OSK, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Luigi Ciarlantini, și cu preparatorul fizic Ionel Colonel.

Sub conducerea lui Bergodi, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa.

2 nume pentru a fi antrenor la Sepsi

Cele mai mari șanse pentru a fi numit antrenor principal la gruparea covăsneană le are Liviu Ciobotariu, pe final de angajament cu FC Voluntari. Acesta, însă, își dorește să „prindă” un contract în țările arabe, Sepsi fiind pe plan secund, în acest moment.

A doua variantă pentru a prelua echipa din Sf. Gheorghe este brașoveanul Laszlo Balint, ultima dată antrenor la UTA Arad. El s-ar afla în discuții și cu Petrolul Ploiești, din informațiile noastre – Detalii, AICI.

Așa cum a declarat Attila Hadnagy, managerul general al lui Sepsi Sf. Gheorghe, noul antrenor va fi decis marți – miercuri, cel târziu. Acum, maghiarii sărbătoresc Rusaliile.

Se știe, din postura de câștigătoare a Cupei României, Sepsi va juca și în noul sezon de Conference League, unde nu este cap de serie la tragerea la sorți din preliminarii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Acum, după plecarea antrenorului Cristiano Bergodi – regretat de mulți fani, Laszlo Dioszegi trebuie să găsească un înlocuitor în cel mai scurt timp posibil. Detalii, AICI. […]

ROGER
10 luni în urmă

Luați-l pe Laszlo Balint.
Este serios, diplomat, caracter bun, cunoscător al fotbalului, bun strateg, loial.
Din păcate a avut parte de ,,săpători,, multi pe la spate…
Și la Craiova cu Rădoi și la Arad cu Rednic.
Haide Szepsi!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare