Sport

Ce i-a scris președintele CIO Katei Mandel

Ce i-a scris președintele CIO Katei Mandel.

Sportiva noastră avea șanse însemnate să ocupe un loc pe podium în competiția de snowboard de la Jocurile Olimpice pentru Tineret (JOT) Gangwon – Coreea de Sud 2024. Din păcate, Kata Mandel s-a accidentat la antrenamentul liber dinaintea întrecerii. A suferit o fractură la mâna dreaptă (Detalii, AICI), iar visul de a cuceri o medalie olimpică s-a spulberat. Deocamdată.

Ce i-a scris președintele CIO Katei Mandel

Thomas Bach, președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), a aflat de ghinionul avut de Kata Mandel, transmițându-i un mesaj de încurajare: „Dragă Kata, toate cele bune și recuperare rapidă”. (Foto: Facebook COSR).

Altfel, Thomas Bach s-a întâlnit la Gangwon și cu Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Până în prezent, cea mai bună clasare a delegației Team România la JOT 2024 îi aparține lui Vlad Mușei, locul 10 la sanie simplu masculin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare