Sport

Ce e în sufletul lui Ion Crăciun?!…

 

Suferind pe final în meciul cu Zalău, în transpirații reci, Corona Brașov a obținut, până la urmă – într-o explozie de bucurie, calificarea în ediția viitoare a Cupei EHF, revenind în Europa. A terminat Liga Națională pe locul 5, într-o conjunctură complicată, având multe accidentări de-a lungul sezonului. În plus, s-a simțit în anumite momente că unele adversare – Bistrița, de exemplu – ar fi beneficiat de mângâieri federale, ocrotitoare…

Există posibilitatea ca antrenorul Ion Crăciun să plece de la Corona, după un sezon pe care l-a gestionat bine per ansamblu, aflându-se că are oferte de la Buzău și Focșani (formația masculină). Sâmbătă seara, marcat și de suferința Sorinei Târcă – făcută K.O. pe teren, el a declarat, misterios, printre altele: „Rămân dacă se va face o echipă puternică, altfel nu am de ce. Impedimentul nu este partea financiară. De-a lungul timpului, la Brașov s-au făcut unele greșeli și jucătoarele sunt reticente, vin foarte greu… Anul acesta nu au fost probleme”.

Ar fi, totuși, interesant de aflat, mai ales că gruparea este susținută în mare parte din bani publici, ce greșeli s-au comis de a ajuns Corona să fie o sperietoare pentru handbalistele ofertate, cum s-au corectat acestea în recent încheiatul sezon competițional și dacă a răspuns cineva pentru erorile trecutului – probabil că se va pune batista pe țambal, ca în cazul auditului (ne)făcut la defuncta secție de fotbal seniori. 

Apoi, și Ion Crăciun este conștient că formația brașoveană, chiar dacă nu va mai perfecta vreun transfer în mercato-ul estival – chestie greu de crezut, e mult mai valoroasă decât cea din Buzău, de exemplu, acolo unde l-ar trage ața. De asemenea, cu Corona are o oportunitate de neratat de a-și trece în CV o eventuală frumoasă performanță în plan continental, mizând și pe continuitate.

Ori actualul „principal” se alintă cumva, dorind ca staff-ul administrativ să-l roage să rămână sub Tâmpa, aprecindu-i, încă o dată, munca depusă, ori o fi simțit că în acest avânt electoral, cu alegeri locale anul viitor, s-ar dori o nouă schimbare, mai ales că pe „sportul rege” nu se prea poate miza.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Corona, din nou în Europa. Ion Crăciun: „Dacă nu se face o echipă puternică, nu am de ce să rămân”

BRAȘOV. Corona a învins Zalăul și joacă în Cupa EHF în sezonul viitor!!!

BRAȘOV. Sorina Târcă, ACCIDENTARE GRAVĂ!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] antrenor al Coronei Brașov – moarte neașteptată. Ion Crăciun, fost selecționer al lotului național de tineret în perioada 2015-2017, a avut neșansă la […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare