Sport

Ce datorii are FC Brașov / Dragoș David va chema Curtea de Conturi

Ce datorii are FC Brașov.

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF a dat mai multe verdicte favorabile unor (foști) angajați de la FC Brașov care și-au cerut drepturile financiare. În plus, din informațiile noastre, clubul n-a plătit (încă) o serie de cantonamente, deplasări la meciuri, etc. Apoi, ar trebui achitată și datoria de 20.000 de euro pentru un om de afaceri care a fost convins să achite apelul la TAS pentru primirea licenței de Liga 2 cu vorbe mieroase, că „dosarul a fost foarte bine făcut”

Ce datorii are FC Brașov

La Radio România Actualități – Brașov, Dragoș David, președintele FC Brașov, a spus că toate datoriile trebuie plătite, dar este greu de crezut că gruparea mai poate găsi surse de finanțare.

„Eu le-am zis de când m-am dus: orice datorie trebuie plătită. Au contracte în spate și tot ceea ce trebuie… Da, o să chem Curtea de Conturi, nu pentru antrenori, pentru altele datorii de 2 milioane. Vreau să văd și eu cine și-a asumat; că din moment ce ai 2 milioane datorii, înseamnă că ai trecut peste buget”, a declarat Dragoș David pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI: FC Brașov – la ora de gramatică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare