Sport

CE BUGET!… Secundul lui Alexa a jucat și la FC BRAȘOV

  • grigorie1.png

Astăzi este programată o nouă discuție între Dan Alexa și primarul Allen Coliban pentru preluarea funcției de antrenor principal la FC Brașov de către primul. Surse de încredere ne-au relatat că negocierile ar fi „dure”, întrucât „Chirurgul” ține să aibă un salariu asemănător cu cât a semnat Ilie Stan… 

În cazul în care Dan Alexa va fi numit antrenor principal la gruparea „galben-neagră”, secundul său va fi, ca și la CSM Reșița, Ștefan Grigorie (foto), fostul mijlocaș care a evoluat la Rapid și FC Brașov.

Președintele Marin Mitran ar avea și variantele Valentin Suciu, ultima dată antrenor la Csikszereda, și Călin Moldovan, care a menținut FC Brașov în Liga 2, în cazul în care soluția Alexa pică pe ultima sută de metri.

Altfel, tot pe surse am aflat că, la nivel declarativ, bugetul FC Brașov pentru sezonul 2022-2023 ar fi de 1,7 milioane de euro. Trebuie, însă, făcută rectificare bugetară… 

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Ce ÎNTREBĂRI vor fi puse la prima conferința de presă… S-a anunțat reunirea lotului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare