Sport

Ce ar fi FANTASTIC pentru brașoveanul Marius Constantin?!…

 

Veteranul fundaș central brașovean s-a impus rapid în centrul defensivei Universității Craiova, antrenorul Cristiano Bergodi mizând pe experiența sa la nivel înalt.

Marius Constantin a avut o evoluție sigură și în partida câștigată aseară de olteni, 2-1 pe teren propriu cu FC Voluntari (Koljic, Cicâldău / Costin), singura sincopă fiind eliminarea din Europa League, produsă în Georgia, în fața celor de la Lokomotiv Tbilisi.

Altfel, Universitatea Craiova este lider în Liga 1, cu punctaj maxim după 4 etape disputate.

„E a patra victorie pe care am reuşit să o legăm, nu a fost un meci uşor. FC Voluntari nu are echipă individual foarte calitativă, dar este un grup bun, a demonstrat şi etapa trecută, cu FCSB. Mă simt minunat la Universitatea Craiova, îmi pare rău că spectatorii nu au acces, sper să se remedieze, noi suntem foarte dezavantajaţi din această cauză. Pentru mine, personal, titlul ar fi fantastic şi cred că ar fi pentru toată lumea”, a declarat ex-„stegarul” Marius Constantin la finele partidei de sâmbătă seara.

Întrebat despre retragerea din activitatea competițională, întrucât are 36 de ani, Marius Constantin a explicat: „Planul este să joc cât timp mă simt bine fizic şi cât timp mi se pare că am un cuvânt de spus, pe teren şi în vestiar. Atâta timp cât simt că încă pot contribui la performanţele echipei mele, nu o să ezit să joc, indiferent de vârstă. Plus că eu sunt genul de om care se concentrează pe prezent, aşa că cel mai util acum mi se pare să îmi îndrept toată atenţia pe ce am de făcut la Universitatea Craiova”.

Foto: Telekom Sport


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare