Sport

Ce achiziție pentru Sepsi

Ce achiziție pentru Sepsi.

Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan, a semnat cu echipa de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe. În vârstă de 23 de ani, ea a jucat ultima dată pentru gruparea universitară California Polytechnic State (SUA), evoluând în NCAA. În sezonul trecut s-a aflat în recuperare după o accidentare gravă la genunchi.

Ce achiziție pentru Sepsi. Sarah Dumitrescu a făcut parte, în această vară, din prima reprezentativă a României, care a participat la Jocurile Francofoniei din RD Congo. Acolo, „tricolorele” au ocupat locul 7.

Noua achiziție a campioanei României la baschet feminin este, ca și mama sa, vedetă în social-media, având deseori postări sexy, după cum se observă mai jos.

Ce achiziție pentru Sepsi | MyTex.ro
Ce achiziție pentru Sepsi 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan și baschetbalistă la gruparea covăsneană, a vorbit despre relația avută cu Laurențiu Reghecampf, acum antrenor în Arabia Saudită, la Al-Tai, pe care-l consideră (încă) tată vitreg. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare