Sport

Noul Stadion Tineretului – arena Brașovului / Ce (nu) vor vota consilierii locali

Noul Stadion Tineretului – arena Brașovului.

Demult se vorbește despre necesitatea construirii unui nou stadion la Brașov. Până acum, de prin 2006 încoace, promisiunile politicienilor au intrat în malaxorul uitării.

Dacă în momentul învestirii în funcția de primar al Brașovului, Allen Coliban relatase asupra necesității unui stadion cu 25.000-30.000 de locuri, care ar putea fi construit ori în Triaj, ori în zona Rulmentul, proiectul a cam intrat la apă între timp.

Noul Stadion Tineretului – arena Brașovului

La punctul 46 al ordinii de zi a ședinței Consiliului Local din 28 noiembrie este prevăzut: „Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul «CONSTRUIRE STADION TINERETULUI MUNICIPIUL BRAȘOV».

Proiectantul, firma bucureșteană Triptic Studio, prevede construirea, pe locul actualului Stadion Tineretului, unei arene cu 9.716 locuri, costul total al investiției fiind de aproape 150.000.000 de lei, inclusiv TVA.

De văzut cum vor vota consilierii locali, după ce proiectul „new” FC Brașov, inițiat de primarul Allen Coliban, a eșuat lamentabil, cu milioane de euro de la bugetul local aruncate pe Apa Sâmbetei.

La momentul actual, după ce echipa de seniori a FC Brașov s-a desființat, întrucât n-a primit licența pentru Liga 2, în municipiul de la poalele Tâmpei sunt două formații în Liga 3, Kids Tâmpa și SR Brașov. Și alte câteva în Campionatul Județean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Consiliul Local trebuie să voteze acest lucru în ședința din 28 noiembrie, unde, printre altele, sunt și alte două puncte importante pe ordinea de zi – Vezi AICI și AICI. […]

5 luni în urmă

[…] a spus primarul Brașovului despre deszăpezire. În continuare, el a susținut: „Utilajele de deszăpezire au acționat […]

5 luni în urmă

[…] Noi am informat despre proiectul new Tineretului – AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare