Sport

Ce a spus Paul Enache despre viitorul fotbalistic al Brașovului / Dar referitor la Mircea Lucescu

Ce a spus Paul Enache despre viitorul fotbalistic al Brașovului.

Paul Enache așteaptă ca George Scripcaru să fie instalat în funcția de primar al Brașovului, iar promisiunile făcute în campania electorală (Detalii, AICI) să le ducă la îndeplinire.

Ce a spus Paul Enache despre viitorul fotbalistic al Brașovului

„În primul rând, la capitolul baze sportive, situația este dezastruoasă în Brașov. Apoi, în ceea ce privește noua echipă de fotbal-fanion a Brașovului, FCM sau cum se va numi, trebuie clădită pe baze solide. E obligatoriu să fie numit un manager foarte bun, profesionist, care va stabili echipa tehnică. Cu FC Brașov s-au făcut greșeli mari, după ce au fost aduși toți neaveniții în posturi de conducere. Din câte îi cunosc eu pe George Scripcaru și Adrian Veștea, sunt convins că se vor implica. Potrivit estimărilor mele, trebuie cam 3-4 ani până să avem o formație puternică în Liga 2, fără să mai ardem etapele”, a declarat Paul Enache.

Dar referitor la Mircea Lucescu

De asemenea, Paul Enache așteaptă noul debut al lui Mircea Lucescu la echipa națională de fotbal. Cei doi se cunosc foarte bine din anii 80, atunci când tricolorii lui Il Luce se testau deseori la Brașov cu ICIM-ul antrenat de Enache, pe atunci o grupare de top 5 în eșalonul secund.

„Sunt convins că prima reprezentativă va arăta bine cu Mircea Lucescu selecționer. E titrat, are o imensă experiență în spate. FRF a procedat corect când l-a numit. Consider că era cea mai bună soluție disponibilă după retragerea lui Edi Iordănescu și după ce Gică Hagi a refuzat propunerea”, a mai spus Paul Enache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
rsca
14 zile în urmă

Ha, ha, ha, conjuratia imbecililor si a infractorilor, in orice ordine doriti.

Back to top button