Sport

Ce A SPUS Mircea Badea despre semifinala de Fed Cup Franţa – România?!…

 

Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” difuzată la Antena 3 s-a arătat iritat de faptul că se discută prea mult despre meciul de tenis feminin Franţa – România, disputat în week-end la Rouen, în semifinalele Fed Cup.

„Eu nu sunt pasionat, pe mine nu m-a interesat. Am văzut niște secvențe oribile, am văzut pe un Emil Boc foarte mic, cu o tobă mare, sprijinită pe o burtă și mai mare. N-am putut să mă uit… Pe bune, unii se întreabă zile la rând de ce a pierdut România semifinala cu Franța? Zici că a jucat România la fotbal cu Insulele Feroe și se întreabă oamenii de ce a învins Insulele Feroe pe România… Pe bune? Răspunsul la întrebarea pefect cretină «de ce România a pierdut cu Franța?» e pentru că România a jucat cu Franța! Dacă România ar fi jucat în semifinala Campionatului Mondial de fotbal cu Germania, s-ar mai fi întrebat unii zile la rând de ce a pierdut România cu Germania? Poate pentru că România a jucat cu Germania, nu?”, a punctat Mircea Badea în emisiunea sa, declaraţia fiind preluată de gsp.ro.

CITEŞTE ŞI: Renunță Simona Halep la echipa de Fed Cup?

O BRAŞOVEANCĂ, şefă de galerie la Rouen, împreună cu primarul Clujului!!!

FED CUP. Final trist pentru „tricolore”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare