Sport

Ce a scris presa internațională după semifiala Germania – România. „Germania era şocată”

 

Presa internațională a vorbit despre semifinala Campionatului European U21, Germania – România, câștigată de menți cu 4-2, după ce „tricolorii” au condus cu 2-1 la pauză.

„Într-un final, Germania şi-a impus stilul de joc, a eliminat România şi a ajuns în finala Euro 2019 U21. Puşcaş a reuşit «dubla», iar golurile au făcut-o pe România să viseze, în timp ce Germania era şocată. Totuşi, în repriza a doua totul a revenit la cursul normal. România a dispărut din atac, dar a rezistat atacurilor adversarilor, cel puţin până în minutul 89, iar golul lui Amiri, din minutul 94, a pornit nebunia pe banca Germaniei. România iese de la Euro cu capul sus”, a notat As.

„Germania a fost nevoită să aştepte 90 de minute pentru a se califica în finala şi totul datorită lui Waldschmidt, care a trasnformat o lovitură liberă. Germania a suferit în faţa unei echipe naţionale bune a României la care Puşcaş şi Hagi au ieşit în evidenţă”, a scris Marca.

„Germania e prima finalistă. Waldschmidt «a îngheţat» România. Dubla lui Puşcaş la Bologna nu a fost de ajuns. Germania, în ciuda susţinerii masive a suporterilor români, a învins România cu 4-2, după o revenire în repriza secundă”, au punctat cei de la Gazzetta Dello Sport.

În Germania, presa a scris:

Spox.com: „Jucătorii U21 ai Germaniei au învins România în semifinale, scor 4-2, şi s-au calificat în finală. «Tricolorii» au jucat mult cu pase verticale, iar succesul lor a fost parţial. România U21 a pus presiune pe adversara sa încă din primul minut. Jucătorii noştri nu au părut concentraţi la maximum. La 38 de grade Celsius, România a fost echipa care a provocat, în prima repriză, dar a şi comis câteva greşeli. Germania a jucat conform planului, pe contraatac. România nu a fost impresionată şi a jucat pe cartea atacului. Totuşi, jucătorii germani au dominat repriza secundă şi au fost răsplătiţi”.

Bild: „E finală! Germania învinge într-o luptă încinsă România. Germania a învins echipa care a fost revelaţia turneului, cu 4-2, şi s-a calificat în finala Euro 2019. Duminică, visul naţionalei poate deveni realitate”.

Sport1.de: „Waldschmidt şutează pentru finală. Este a doua calificare la rând în finala EURO U21”.

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare