Sport

Ce a scris presa din Ungaria după ce Sepsi a câștigat Supercupa României / Dioszegi a dezvăluit rețeta succesului

Ce a scris presa din Ungaria după ce Sepsi a câștigat Supercupa României.

Echipa din Sf. Gheorghe s-a impus în meciul de la Ploiești cu Farul Constanța grație reușitei lui Ion Gheorghe din minutul 47, 1-0.

Ce a scris presa din Ungaria după ce Sepsi a câștigat Supercupa României

Performanța a fost mediatizată și în presa din Ungaria. Nemzeti Sport a relatat printre altele: Fanii lui Sepsi au cântat chiar și înainte de meciul de la Ploiești, Supercupa României împotriva celor de la Farul. Și au putut cânta și după meci. Seria de finale câștigate nu se putea termina! Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat al patrulea trofeu în 14 luni, cu un antrenor numit în urmă cu o lună. Liviu Ciobotariu a debutat cu un trofeu”.

Ce a scris presa din Ungaria | MyTex.ro

La finalul partidei de la Ploiești, Laszlo Dioszegi (foto, în centrul imaginii de mai sus, alături de managerul general Attila Hadnagy și de antrenorul Liviu Giobotariu), șeful echipei din Sf. Gheorghe, era extrem de fericit.

„Nu am cuvinte să descriu cum mă simt. Într-un an și două luni am adus patru trofee. Nu eu, jucătorii, fostul antrenor și «Ciobi». Nimeni nu s-a gândit vreodată că Sf. Gheorghe va ajunge în prima ligă, apoi că vom aduce 4 trofee. Cred că nici nu mai putem vorbi de vise, e realitate acum. Secretul e munca și faptul că suntem o familie de când am înființat clubul. Să trecem la titlu, în nici un caz, dar avem forța să intrăm în play-off, apoi se poate întâmpla orice. Avem o echipă destul de bună, vom avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru podium. De «Ciobi» cum să nu fiu mulțumit. În vestiar e o atmosferă superbă. S-a văzut cât au alergat băieții, merită felicitări din partea tuturor”, a spus declarat Dioszegi după partidă.

Șeful lui Sepsi a relatat, apoi, că știe sigur faptul că italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului – Detalii, AICI, punctând: „S-au vehiculat multe, dar noi am avut o relație de prietenie. El a vrut o provocare mai mare. După meciul de vineri (ora 21.30 Rapid – Sepsi, în prima etapă din Superligă – n.r.), să aibă mai mult succes. Noi vrem să debutăm cu dreptul”. 

S-a vehiculat, chiar, că Rapid București va lua, la dorința lui Cristiano Bergodi, trei jucători de la Sepsi Sf. Gheorghe: Andres Dumitrescu, Nicolae Păun și Marius Ștefănescu. Gruparea din Covasna ar fi de acord cu cedarea trio-ului menționat în schimbul a 2 milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare