Sport

Ce a făcut Sepsi în amicalul cu Ferencvaros / Sistemele lui Liviu Ciobotariu

Ce a făcut Sepsi în amicalul cu Ferencvaros.

În stagiul din Austria, Sepsi Sf. Gheorghe a disputat prima partidă de verificare, în compania lui Ferencvaros Budapesta. Gruparea din Ungaria s-a impus cu 1-0 (0-0).

Covăsnenii au început partida cu: Niczuly – Oteliță, Tamas, Ninaj, Ispas – Păun, Rodriguez – Varga, Matei, Aganovic – Safranko. Au mai intrat pe teren: Moldovan – Ciobotariu, Bălaşa, Oroian, Ştefănescu, Kallaku, Ion, Rondon și Rența.

Ce a făcut Sepsi în amicalul cu Ferencvaros. După dispută, Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a relatat: „Ritmul n-a fost unul ridicat. Asta pentru că am «încărcat» echipa fizic toată săptămâna. Am folosit două sisteme în acest amical. Întâi 4-2-3-1, apoi 3-4-3. A fost un joc de verificare bun. Trebuie să fim în formă la primul meci oficial al sezonului, pe 8 iulie, în Supercupă, cu Farul Constanța”.

Se știe, Sepsi va întâlni formația ȚSKA Sofia 1948 în turul doi preliminar din Conference League. Primul meci va avea loc în Bulgaria, pe 27 iulie, returul fiind programat la Sf. Gheorghe, în 3 august.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Sepsi Sf. Gheorghe a mai realizat un transfer. A ajuns la un acord cu fotbalistul Isnik Alimi, în vârstă de 29 de ani. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare