Sport

Sepsi și-a prezentat staff-ul tehnic / Noi antrenori și la alte echipe din Superligă

Sepsi și-a prezentat staff-ul tehnic.

Conducerea grupării covăsnene a susținut astăzi o conferință de presă în care Liviu Ciobotariu a fost prezentat ca noul antrenor principal. Fost la FC Voluntari, el a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire. Obiectivul impus este calificarea echipei în play-off-ul Superligii.

Sepsi și-a prezentat staff-ul tehnic. Liviu Ciobotariu este ajutat la Sf. Gheorghe de antrenorul secund Adrian Iordache, preparatorul fizic Lucian Păun și analistul video Cătălin Munteanu.

„Este o nouă provocare pentru mine, un nou capitol. Aș vrea să le mulțumesc oamenilor din conducere pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, pentru misiunea pe care o am de îndeplinit. Este adevărat, este o misiune importantă, cu mare responsabilitate, pentru că Sepsi și-a creat un nume în fotbalul românesc prin câștigarea unor trofee importante. Mi-am dorit să vin la această echipă, una care dorește performanță și oferă condiții pentru performanță”, a declarat Ciobotariu în conferința de presă de astăzi.

El a spus că nu vor mai fi plecări în cadrul lotului. E posibil, însă, să mai vină 1-2 jucători de calitate.

De asemenea, Toni Petrea a fost numit astăzi antrenor principal la Universitatea Cluj. Apoi, italianul Andrea Mandorlini s-a înțeles cu conducerea celor de la CFR Cluj și îi va lua locul lui Dan Petrescu, plecat în Coreea de Sud pentru o nouă provocare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] stagiul din Austria, Sepsi Sf. Gheorghe a disputat prima partidă de verificare, în compania lui Ferencvaros Budapesta. Gruparea din […]

Back to top button