Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV . Se „ÎNGROAPĂ” carierele handbalistelor?! Planul secret al agenției lui Cristi Balaj…

 

Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) întârzie nepermis de mult să dea verdictul în deja celebrul Caz Corona.

După cum se știe, handbalistele de la Corona Brașov nu au fost depistate pozitiv cu substanțe interzise, ci doar au folosit o terapie cu laser, interzisă de WADA. O terapie care nu oferă un rezultat pozitiv la un eventual test anti-doping și care a fost dovedită doar de faptul că unele jucătoare au postat câteva poze pe o rețea de socializare.

De acolo s-a declanșat un adevărat scandal, iar handbalul feminin din Brașov a fost decapitat. Corona a fost retrogradată și o va lua de la zero, din Divizia A, din vară.

Rămâne, însă, un alt aspect important: ce se va întâmpla cu handbalistele care au folosit această terapie?

Deși nu au fost depistate pozitiv cu vreo substanță dopantă, sunt șanse ca fetele să aibă parte de o surpriză neplăcută. Deși s-a vorbit că ar putea scăpa cu o suspendare de doar șase luni, pentru că și-au recunoscut faptele și au colaborat cu anchetatorii, din informațiile noastre, pedepsele ar putea fi unele dure.

Handbalistele ar putea încasa suspendări drastice, existând zvonuri că acestea ar fi de 2 sau chiar 4 ani. Totul pentru a se da un exemplu că ANAD nu are toleranță și luptă împotriva dopajului, în speța de față fiind încălcarea regulamentului internațional antidoping.

Pe lângă sportive, ar pierde și Naționala de handbal feminin a României, care ar rămâne fără multe jucătoare de valoare, care reprezintă prezentul, dar și viitorul.

Rămâne de văzut dacă informațiile noastre sunt corecte…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare