Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Liviu Dragomir, la ORA MĂRTURISIRILOR…

 

La peste 6 luni de la „explozia” Cazului Corona Brașov, unul în care cele mai multe handbaliste ale grupării susținute cu preponderență din banii Primăriei nu știu nici acum ce pedepse vor primi de la ANAD pentru încălcarea regulamentului internațional antidoping, Liviu Dragomir, cel ce a plătit cu postul gafa ultramediatizată (vezi: CAZUL CORONA – Liviu Dragomir: „Îmi prezint demisia!” Conferința de presă, „minut cu minut”…), i-a acordat un interesant interviu, pentru prosport.ro, jurnalistului Marius Huțu, destăinuindu-se: „Totul s-a schimbat în mine, atât în felul în care văd lucrurile care au fost înainte, cât şi în ceea ce priveşte oamenii în general. Am realizat că oricât de mult bine ai face şi oricât de mult ai încerca să faci lucrurile doar corect, la prima greşeală poţi fi lăsat singur. Am realizat că prea puţini oameni au avut tăria de a trece de partea mea sau a noastră şi să spună că plata este mult prea mare. Că totul a fost chiar o greşeală”. 

Ar fi fost interesant ca Dragomir să menționeze și persoanele pe care le-a simțit că l-au trădat, într-un melanj dubios între sport și politică, cu tot felul de interese comentate pe larg la vremea respectivă.

„Mi-am făcut de mai multe ori procese de conștiință, am reluat pas cu pas evenimentele din acea perioadă și nu cred că aș fi putut lua o altă decizie atâta timp cât persoana responsabilă cu acea activitate, medicul, a recomandat ferm acea procedură (cu laser intravenos – n.r.) atât mie, ca și director interimar, cât și conducerii tehnice, sportivelor. Toți am acceptat de bună credință că este o măsură bună și corectă. Mă repet, personal nu știam că nu ai voie să faci intravenos procedura”, a declarat Liviu Dragomir pentru sursa citată, subliniind: „Am acceptat să meargă la clinică doar sportivele care aveau nevoie de tratament. Ceea ce nu am știut, și aici a fost decizia unilaterală a medicului, că va trimite în bloc toată echipa!”.

„La acea vreme, întregul staff tehnic era la Cluj, unde FRH organiza cursuri obligatorii de master-coach pentru antrenorii care doreau să stea pe bancă în Liga Națională. Aici, ca o paranteză care se impune, am mari semne de întrebare legate de organizarea în timpul sezonului a acestor cursuri, când se întrerupea vădit neproductiv pentru echipe pregătirea în plin sezon!”, a mai spus Dragomir.

Acum, Corona Brașov, cu miza pe tinerețe, va porni din liga secundă, cu o altă conducere și un nou antrenor, sperând să promoveze în elita handbalului feminin la finele sezonului viitor.

Prima parte a materialului realizat de gazetarul brașovean Marius Huțu cu Liviu Dragomir o puteți citi aici: https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/dezvaluiri-in-cazul-corona-brasov-am-acceptat-sa-mearga-la-clinica-doar-sportivele-care-aveau-nevoie-de-tratament-nu-am-stiut-ca-va-fi-trimite-in-bloc-toata-echipa-19029895#live_close

Vor urma episoadele doi și trei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare