Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Ce AU REFUZAT trei handbaliste?!…

 

Se știe, în urma controversatei terapii cu laser efectuată la o clinică privată din Brașov, 17 handbaliste de la Corona au fost suspendate provizoriu de ANAD, fiind acuzate că au încălcat regulamentul internațional antidoping impus de WADA. Echipa de handbal a fost retrasă din Liga Națională și din grupele Cupei EHF, urmând ca, foarte probabil, să evolueze în eșalonul secund în sezonul viitor. După scandalul creat, care a bulversat și prima reprezentativă înaintea Campionatului Mondial din Japonia, Liviu Dragomir a demisionat din funcția de președinte al CSM Corona.

Recent, handbalistele Coronei au fost invitate să fie protagonistele unui documentar realizat de ANAD în colaborare cu TVR în care să povestească modul în care s-a ajuns la acest tratament, să relateze că l-au folosit o singură dată și că au fost de bună credință, neștiind ce riscă, dovadă că unele au postat poze „compromițătoare” pe rețelele de socializare.

Doar că, așa cum a informat www.libertatea.ro, trei jucătoare ale Coronei au anunțat ieri, prin intermediul unui avocat, că participă la realizarea acestui film documentar numai dacă acesta va fi difuzat doar la cluburile de handbal din România, cu circuit închis – cum s-ar spune. Cum solicitarea lor n-a fost agreată, în documentar vor apărea celelalte 14 handbaliste.

Potrivit sursei citate, handbalistele Coronei prinse „în ofsaid” riscă suspendări din activitatea sportivă timp de 6 luni. Se pare că multe dintre ele vor părăsi clubul brașovean, despre Sorina Târcă vehiculându-se, deja, că este în vizorul campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica, pentru un contract începând din vară.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare