Sport

CAZUL ANIA CAILL. Primarul Coliban cere explicații și măsuri!

 
După ce Ania Caill nu a fost inclusă în delegația României pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, în ciuda faptului că FIS aprobase un loc suplimentar pentru schi alpin feminin în urma punctelor obținute de sportiva Coronei – BEIJING 2022. UPDATE. Ultima veste dată de Ania Caill… ÎNTREBĂRI pentru COSR, Ministerul Sporturilor și FRSB / REFUZ…, primarul Brașovului, Allen Coliban, a luat atitudine.
 
El a relatat pe contul său de Facebook: „Moral, acest loc ar fi fost al ei – și l-a câștigat, îl merită, ar fi încununat toată munca din toți acești ani și ar fi șters o parte din umilințele la care a fost supusă. România a decis, ieri, să REFUZE acest loc. Solicit explicații din partea Federației Române de Schi Biatlon, Ministerului Tineretului și Sportului și Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Și măsuri, după explicații – cei care își bat joc de valorile și de poziția României trebuie să plece!”.
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare