Sport

CAZUL ANIA CAILL. Conducerea FRSB, chemată la Ministerul Sportului! VERDICT…

 
S-au agitat cumva apele în sportul de la noi, după ce mass-media a relatat despre faptul că șefii FRSB nu au vrut să le înscrie pe sportivele Ania Caill (CSM Corona Brașov) și Iulia Benga (CS Nan) la Campionatele Mondiale de schi alpin care se desfășoară în luna februarie la Cortina d’Ampezzo, ele fiind nr. 1 în România la coborâre și Super G, respectiv slalom. DETALII: 
 
 
 
 
Astfel, așa cum s-a precizat pe pagina de Facebook a MTS, „reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului au avut astăzi – ieri, n.r. – o întâlnire cu Federația Română de Schi Biatlon și sportiva Ania Caill, aflată în topul clasamentului stabilit de Federația Internațională de profil.
 
Discuția a abordat principiile și criteriile care stau la baza selecției sportivilor care ne reprezintă în competițiile internaționale, stadiul pregătirii loturilor și strategia de dezvoltare pe termen mediu și lung a acestei ramuri sportive.
 
Ministerul Tineretului și Sportului susține performanța și va fi un partener de încredere pentru sportivii și federațiile care depun toate eforturile pentru a se clasa în topul ierarhiei mondiale. Este nevoie de multă muncă, dar și de criterii clare și transparente în investirea resurselor și promovarea celor mai talentați sportivi pentru a ne reprezenta țara la cel mai înalt nivel”.
 
Și totuși, vor participa, până la urmă, Ania Caill și Iulia Benga la Mondiale?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare