Sport

Cât câștigă Tamaș la Chiajna

Cât câștigă Tamaș la Chiajna

Care ar fi motivul real pentru care fundașul central brașovean Gabi Tamaș a decis să semneze cu Concordia Chiajna?!… Evident că oferta salarială consistentă a contat enorm.

Pro Sport a informat că fotbalistul în vârstă de 39 de ani ar câștiga 8.000 de euro pe lună la Chiajna. Așadar, 40.000 de euro până în vară. Este, probabil, cel mai mare salariu al unui jucător din Liga 2.

La FC Brașov, de pildă, antrenorul Dan Alexa ar câștiga lunar 4.500 – 5.000 de euro, conform surselor noastre. Cam la același plafon salarial ar fi și atacantul Adrian Chică Roșă, împrumutat de la FC Botoșani.

Cât câștigă Tamaș la Chiajna

Așa stând lucrurile, plecarea lui Gabi Tamaș la gruparea ilfoveană este de înțeles.

Pe de altă parte, FC Brașov se va pregăti „loco” în următoarea perioadă. La finele lunii va pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya, care va dura maxim două săptămâni. Apropo, a fost plătit, până la urmă, cantonamentul efectuat anul trecut de „galben-negrii” în Turcia?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

”Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile (RAPI) (pag. 29)! 41.486 de oameni!!!””
Asa ar trebui sa arate un articol, nu despre neica nimeni de Tamas.

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Raoke
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare