Sport

Casele de pariuri la care specialiștii îți recomandă să joci în 2018

  • betfair.png
  • netbet.jpg
 
 
După cum probabil ai observat, sunt o multitudine de case de pariuri online licențiate în România. Cu toate acestea, ca în orice domeniu de activitate, sunt unele case de pariuri mai bune, mai populare printre pariori, care se deosebesc de restul printr-o serie de caracteristici care le scot în evidență. Am discutat cu specialiștii de la Pontul Zilei, unul dintre cele mai tari site-uri de ponturi la pariuri din România, pentru a avea și opinia specialiștilor în domeniu. Iată, așadar, ce case de pariuri online recomandă profesioniștii pentru anul 2018.
 
Top 3 Case de pariuri Online la care trebuie să pariezi în 2018
Trebuie să precizăm din start criteriile pe care le-am luat în considerare în alcătuirea acestui top. Am discutat mult cu pariorii, cei care zi de zi joacă la casele de pariuri online. Am luat în calcul o serie de aspecte pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai bună. Asta deoarece nu există o casă de pariuri perfectă, fiecare prezintă avantajele și dezavantajele sale, astfel încât problema trebuie privită din mai multe unghiuri. Astfel, am luat în considerare:
 
          – Pachetul de bun venit. Unul dintre principalele criterii „vânate” de pariori este reprezentat de pachetul de bun venit pe care casele de pariuri online îl propun. Cu cât este mai mare, mai ușor de luat, mai ușor de retras (condițiile de rulaj), cu atât respectiva casă va puncta mai bine în preferințele pariorilor.
 
          – Oferta de pariere disponibilă. Degeaba ai parte de cele mai tari ponturi ale specialiștilor în domeniu, dacă nu ai respectivele pariuri în oferta casei. Cu cât mai variată este oferta de pariere, atât live, cât și pre-match, cu atât mai preferată va fi respectiva casă.
 
          – Platforma de mobil. Într-o lume aflată în continuă mișcare, este absolut necesar ca agenția de pariuri online să dezvolte o platformă de mobil la cele mai înalte standarde. Pariurile pe mobil au explodat în ultima vreme și deja aplicațiile dedicate pentru device-urile mobile sunt folosite pe scară largă de pariorii români.
 
          – Cashout. Nu este de ajuns să ai cashout în ofertă, trebuie să fie și unul foarte avantajos pentru parior. O valoare cât mai mare, prezentă la cât mai multe evenimente și momente ale meciului, va face din respectiva casă de pariuri una foarte bine poziționată în topul pariorilor.
 
Așadar, la ce case de pariuri vom juca in 2018?
 
          1. Betano (Licența L1170664W000663) este, probabil, revelația ultimilor doi ani. Detașată în topul preferințelor pariorilor români, oferă un pachet de Bun Venit foarte generos, până la 500 Ron la prima depunere, are platforma de mobil cea mai bună și ușor de folosit, cu aplicație dedicată pentru Android și iOS. De asemenea, un cashout excelent, pe care îl găsești la cele mai multe evenimente și pariuri disponibile. Plus transmisiuni live din Liga 1, fiind, în calitate de sponsor al Ligii 1, singura agenție de pariuri online care poate transmite live această competitie.
 
          2. Dacă ești interesat să pariezi la cea mai mare Casă de pariuri online din lume și să ai parte de cel mai bun cashout posibil, atunci agenția de pariuri online Betfair (L1160655W000329) trebuie să fie alegerea ta. Neapărat! În plus, Betfair oferă și un pachet de bun venit foarte avantajos, cu rulaj minim, doar de 4x. Și aplicații de mobil pentru Android și iOS, plus transmisiuni live ale unora dintre cele mai tari evenimente sportive.
 
          3. Pariezi LIVE? Atunci la casa de pariuri Netbet (Licenta nr. L1160651W000195) trebuie să ai neapărat cont. Asta deoarece Netbet are cele mai multe meciuri în oferta de pariere live. Are un cashout foarte bun și a dezvoltat o platformă de mobil excepțională. Ca și celelalte case de pariuri de mai sus, oferă pariorilor transmisiuni live ale meciurilor cele mai tari, așa încât putem spune că ai un pachet complet în oferta Netbet. Apropo de asta, pachetul de bun venit al celor de la Netbet este cel mai avantajos dintre toate existente la momentul actual în România.
 
Îți urăm mult succes în alegerea casei de pariuri online potrivite pentru tine, îți reamintim că parierea nu este o sursă sigură de venit și îți recomandăm să pariezi responsabil, maxim 10-15% din veniturile tale lunare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare