Sport

Caroline Wozniacki ar putea boicota turneul de la Miami

 

Caroline Wozniacki se gândește serios să boicoteze ediția de anul viitor a turneului de la Miami. Tenismena aflată pe locul 2 în clasamentul WTA, în spatele Simonei Halep, intenționează să recurgă la această metodă drastică în semn de protest față de modul în care a fost tratată la ediția din acest an, anunță The Guardian. La ediția din 2018, Caroline Wozniacki a fost eliminată încă din turul doi, de Monica Puig, la capătul unui meci plin de incidente. Mai mulți fani portoricani le-au adresat amenințări și injurii părinților tenismenei daneze, iubitului și chiar nepoților ei, aflați în tribune.
Caroline Wozniacki susține că n-a dormit o săptămână după meciul cu Monica Puig: „A fost ceva îngrozitor”. Dezamăgirea sportivei nordice a fost și mai mare când organizatorii au declarat că n-au fost martori la aceste incidente și n-au luat nici o măsură.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare