Sport

Carmen Cartaş, o nouă provocare. Fosta jucătoare a Coronei va antrena reprezentativa U18 a României

Carmen Cartaş, fosta jucătoare a Coronei Braşov, care acum o pregăteşte pe Sepsi Sf. Gheorghe, va antrena reprezentativa U18 a României.

„O provocare profesională foarte importantă. Naționala de junioare are în față un sezon la finalul căruia va evolua la Campionatul Mondial, în luna august a anului viitor. Vom lucra în toată această perioadă pentru ca echipa să crească de la o acțiune la alta și pentru a ajunge într-o formă cât mai bună la momentul Mondialului U18. Țin să le mulțumesc oamenilor din conducerea federației pentru această oportunitate, dar și celor de la Sepsi pentru susținere!”, a declarat Carmen Cartaș. Ea va fi ajutată la reprezentativa U18 de Mihaela Ani-Senocico și Mihaela Ciobanu.

Micile „tricolore” s-au reunit pentru o acţiune la Timişoara, care se va încheia cu două partide amicale cu reprezentativa Ungariei, sâmbătă şi duminică, la Szekszard.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare