Sport

CARANTINĂ și la Australian Open! Simona Halep, în joc de glezne… / Ce a făcut Sorana Cîrstea?!

 

După ce statul Victoria intră în carantină de la miezul nopții, pentru o perioadă de 5 zile, meciurile de la Grand Slam-ul de la Melbourne se vor juca în acest interval de timp fără spectatori.

Decizia a fost luată de premierul statului Victoria, Dan Andrews, după ce numărul de cazuri de coronavirus de la un hotel al aeroportului din Melbourne a ajuns de la 13, la 19, respectivul subliniind: „Trebuie să stopăm aceste cazuri, mai ales că este vorba de varianta britanică a virusului. Dacă aşteptăm să fie mai multe cazuri pozitive, atunci va fi prea târziu”.

În această perioadă de carantină, ieşirile în oraș sunt valabiile pentru patru motive: drumuri de maximă necesitate, muncă esenţială, servicii medicale şi exerciţii două ore pe zi. Masca va fi oligatorie peste tot, întâlnirile publice şi private vor fi interzise, inclusiv cele religioase. Şcolile vor fi închise, la fel ca şi cluburile sportive, înmormântările vor fi limitate la 10 persoane, iar căsătoriile –  interzise.

Altfel, în această dimineață, Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei la Australian Open, pierzând la cehoaica Marketa Vondrousova, 2-6, 4-6.

Partida Simona Halep – Veronika Kudermetova are loc astăzi, cu începere de la ora 10.00 (în România), fiind transmisă în direct pe Eurosport 2.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare