Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. Ryde e în lumea lui: „Am făcut un meci mai bun”. Alexandru Dedu: „Să avem puțin respect”

 

România a pierdut și cu Muntenegru la Campioantul Mondial de handbal feminin din Japonia, 26-27 (Detalii aici: C.M. HANDBAL FEMININ. Ryde și-a bătut joc de Naționala României. Neagu, muncă în zadar), după un meci în care a avut și patru goluri în plus, dar în care deciziile selecționerului Tomas Ryde au costat scump.

La final, suedezul a comentat, conform prosport.ro: „Am făcut un meci mai bun, începem să arătăm din ce în ce mai bine. Dar nu avem o structură de echipă atât de bine pusă la punct încât să fie capabilă să joace atât în superioritate cât şi în inferioritate la fel de bine. Nu am profitat de astfel de momente şi asta a înclinat balanţa în favoarea adversarelor. Toată lumea a arătat spirit de luptă astăzi, a fost un joc foarte frumos pentru spectatorii neutri. Sigur că românii nu pot fi mulţumit cu rezulatul, dar sunt satifăcut de ce au făcut jucătoarele mele, trebuie să ne revenim ca să pregătim întâlnirea contra Ungariei”, a spus Ryde.

La Digi Sport, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a avut un mesaj pentru contestatarii lui Tomas Ryde, care sunt tot mai mulți: „Să avem puțin respect pentru cel care a adus ultima medalie pentru România”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare