Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. România, test tare cu Olanda. Ce spune Tomas Ryde?!…

 

După un amical cu o echipă de club niponă, Omron, Naționala de handbal feminin a României va susține mâine dimineață un test important, cu Olanda, ultimul înainte de debutul la Campionatul Mondial, care se va produce sâmbătă, de la ora 11.00, contra Spaniei.

Jocul cu Olanda va fi primul pentru Cristina Neagu la echipa Națională după accidentarea suferită la Euro 2018.

„Unul dintre obiective este ca fiecare jucătoare să fie pe teren. Cristina Neagu nu a putut cu Omron, din cauza genunchiului puțin umflat. Evoluția celorlalte jucătoare a fost pozitivă. Am fost atenți la evoluția celor noi, Dache, Polocoșer, Vizitiu. În multe aspecte s-au descurcat foarte bine, sunt mulțumit. Am încercat să o punem pe Dache în situații de unu la unu. A fost foarte puternică în acele momente, a devenit foarte încrezătoare în jocul ei pentru echipa națională. În apărare am folosit mai multe moduluri tactice, insistând pe partea de presing. În unele momente ne-a ieșit foarte bine. Încă suntem obosiți, însă avem o echipă optimistă și încercăm să devenim mai buni. Cu Olanda va fi un alt timp de meci. Rivalele sunt mai rapide, mai puternice, jocul combinativ face parte din ADN-ul lor. Cred că apărarea noastră va trebui să fie mult mai precisă. Cristina va fi pe teren. Noi încercăm să fim echipa care impune ritmul partidei. În imaginea de ansamblu, partida contra Olandei va fi una mult mai tactică”, a declarat selecționerul Tomas Ryde.

FOTO: Facebook FRH – Federația Română de Handbal

CITEȘTE ȘI: Naționala de handbal a României și… TRADIȚIILE JAPONEZE. Brașoveanca Denisa Dedu, la ceremonialul ceaiului!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare