Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. Norvegia, demonstrație de forță în fața Rusiei

 

Cel mai așteptat duel din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania, cel dintre campioana olimpică, Rusia, și cea mondială, Norvegia, a fost unul dezechilibrat.

Norvegia a avut o evoluție entuziasmantă, a oferit o adevărată demonstrație de forță și în final s-a impus cu 34-17 (15-8).

„Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătoarelor. Apărarea și portarii au fost punctele forte. A fost una dintre cele mai bune evoluții a echipei Norvegiei de când am venit. A fost fantastic. Nu avem mult timp să sărbătorim, trebuie să muncim din nou și să vedem ce trebuie să facem pentru a învinge Olanda în semifinale”, a declarat antrenorul Norvegiei, islandezul Thorir Hergeirsson, conform site-ului oficial al competiției din Germania.

De partea cealaltă, selecționerul Rusiei, Evegeny Trefilov, a comentat: „A fost un meci groaznic pentru noi. Am jucat rău atât în apărare, cât și în atac”.

În celălalt „sfert” disputat miercuri, Olanda a învins Cehia, 30-26 (17-16).

Astfel, cele două semifinale ale Campionatului Mondial, care vor avea loc vineri la Hamburg, sunt Olanda – Norvegia (18.30) și Suedia – Franța (21.45).

FOTO: germanyhandball2017.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare