Sport

Brazilianul Vinicius îl înlocuiește pe Ronaldo

 

Real Madrid l-a prezentat vineri pe tânărul fotbalist brazilian Vinicius Junior, în vârstă de 18 ani, care a promis că va face „multe eforturi” ca să se integreze la echipa din capitala Spaniei, relatează AFP. A juca la Real Madrid „este cea mai mare șansă pe care o poate avea un fotbalist. Voi face multe eforturi ca să arat că merit această șansă”, a spus atacantul la prezentarea de pe stadionul Santiago Bernabeu. Recrutat de Real când avea 16 ani, pentru o sumă estimată la 45 de milioane de euro, când avea doar două meciuri la profesioniști, Vinicius a fost lăsat să joace, sub formă de împrumut, la echipa la care s-a format, Flamengo, pentru a se căli. În fața suporterilor și a compatriotului său Ronaldo, vedeta lui Real din deceniul trecut, tânărul atacant și-a etalat calitățile tehnice.
„Suntem convinși că Vinicius Junior este unul dintre acei jucători care vor marca viitorul într-un fel foarte special”, a declarat președintele lui Real, Florentino Perez. El a lăudat „un jucător care tocmai a împlinit 18 ani acum câteva zile, dar este deja considerat una din marile speranțe ale fotbalului brazilian și mondial”. La rândul său, Ronaldo l-a numit pe Vinicius „cea mai mare speranță a fotbalului brazilian”, informează EFE.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare