Sport

Braşovul va avea din acest an echipă de Liga 1 la baschet masculin!

  • ralph1.png
  • ralph2.png
  • ralph3.png
  • ralph4.png
  • ralph5.png
 

Prof. Eugen Roșu, fiul răposatului prof. Gheorghe Roşu, considerat „părintele” baschetului brașovean, vine în acest an cu un nou suflu în baschetul brașovean de performanță. ACS Ralph este echipa ce va lupta pentru o nouă schimbare a sportului de performanţă la nivel local atât în rândul sportivilor, cât şi în rândul tinerilor ce își doresc să practice acest sport de performanţă. Clubul are o echipă de Liga 1 formată doar din jucători brașoveni și dorește să facă din asta o tradiție, să se prezinte în campionat doar cu sportivi braşoveni. 

„Ne-am înarmat cu răbdare, ne-am făcut temele pentru următorii ani și știm în ce direcție mergem. Am alături de mine oameni neafiliați politic cu care împart aceeași viziune de viitor și care au același scop ca și mine, acela de a promova sportivii brașoveni la cel mai înalt nivel. Știm că nu va fi ușor, ne-am luat și acest lucru în calcul, noi ne-am susţinut doar din mediul privat până acum, alături de oameni serioși, care la rândul lor și-ar dori să facă mai mult pentru acest oraş şi pentru aceşti tineri. Avem oameni pregătiţi pentru a antrena, pentru a redacta proiecte şi pentru a manageria acest club. În acest moment, am aplicat și noi la proiectele inițiate de autoritățile locale, suntem eligibili, dar rămâne de văzut mai departe. În sport, orice ajutor este binevenit”, a declarat antrenorul Eugen Roșu.

ACS Ralph participă în Campionatul Național de Liga 1 baschet masculin, Campionatul National de U20 şi U19 baschet masculin. 

Clubul creşte cu fiecare zi, ceea ce înseamnă că în fiecare an va crește și numărul echipelor înscrise în Campionatul Național. 

Echipa de Liga 1 se pregătește de aproape două săptămâni, participând la meciuri din presezon. Până acum a reușit, în partidele amicale disputate, să demonstreze că poate juca la acest nivel de performanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare