Sport

BRAȘOVUL TRECE ÎN COADĂ. Și Sibiul își face stadion modern!!!

 

Iată că, după Sf. Gheorghe (detalii, aici: Când va fi gata noul stadion din Sf. Gheorghe?!… La Brașov, numai promisiuni!!!), dar și multe alte alte orașe din țară, și la Sibiu s-a anunțat apariția unei arene moderne.

Iuliu Mureșan, președintele grupării din Liga 1 FC Hermannstadt, a declarat în acest sens: „S-a alocat un buget pentru reconstrucţia stadionului, de 38 de milioane de euro, ceea ce este o sumă suficientă pentru a face o arenă la standarde europene. Stadionul are 12.500 de locuri, care vor fi suficiente pentru 90% dintre partide. Eu cred că acoperă necesităţile. Lucrările ar trebui sa înceapă în vara anului viitor şi ne dorim că pe perioada lucrărilor echipa să joace în continuare la Sibiu, pentru că se poate lucra. Eu zic că trebuie să fim mulţumiţi, pentru că vom avea un stadion de «Champions League». Am încredere că Primăria ne va da la cheie un stadion foarte modern”.

Repetăm, Iuliu Mureșan a subliniat că… „Am încredere că Primăria ne va da la cheie un stadion foarte modern”.

La Brașov, în privința Stadionului „Tineretului”, sunt doar promisiuni „de bine” din partea Municipalității, care ar trebui, în ceasul al… 13-lea, să aloce fonduri din bugetul pe 2020, cu ajutor de la CNI – dacă se poate, căci liberalii guvernează – pentru ca și orașul de la poalele Tâmpei să dispună, într-un târziu, de o arenă la standarde europene cât mai grabnic cu putință.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Avalanșa proiectelor – efect de bumerang

BRAȘOV. Noutăți cu privire la Sala Polivalentă!!! Nici Stadionul „Tineretului” n-a fost uitat!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare