Sport

BRAȘOVUL și visul românesc al organizării Jocurilor Olimpice de iarnă! Discuție între premierul Ciucă și șefii COSR pentru candidatura la ediția 2028…

 
Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general al COSR, George Boroi, s-au întâlnit astăzi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă și cu Gică Popescu, consilierul onorific al premierului.
 
Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria și a avut ca teme de discuție, printre altele, participarea echipei olimpice Team Romania la J.O. de la Beijing 2022 și candidatura României pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret, ediția de iarnă 2028.
 
„În cadrul dialogului, oficialii COSR au prezentat inițiativa de a înscrie România pe lista țărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Tineret din 2028, propunere ce a fost primită cu interes de partea guvernamentală”, după cum a informat COSR.
 
Bineînțeles că, în cadrul dosarului de candidatură, vor fi inserate bazele sportive din județul Brașov și de pe Valea Prahovei. Un atu important ar fi Aeroportul Internațional de la Ghimbav, care până atunci credem că va fi dat în folosință. Rămâne de văzut unde vor gândi autoritățile că ar organiza festivitățile de deschidere și închidere ale J.O., întrucât noul stadion din Brașov, gândit de primarul Allen Coliban, se află în același stadiu, de dezbatere publică. Cât despre Sala Polivalentă de la Bartolomeu, care trebuie construită de CNI…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button