Sport

Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. Team Wolves Romania merge şi în 2024 la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament

Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. Şi în acest an, Team Wolves Romania va participa la cel mai tare turneul dedicat copiilor sub 13 ani, Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament.

Puştii români sunt la a 5-a participare la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament. Micii hohceişti antrenaţi de Laszlo Kovacs au fost campionii grupei Inter B în 2019.

Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. La fel ca anul trecut, şi în 2024, Team Wolves Romania va participa în grupa M13 AA şi va debuta în competiţie vineri, cu un duel cu Halifax Junior Mooseheads. Partida va avea loc în „Centre Videotron” din Quebec. În funcţie de rezultat, va urma, duminică sau luni, un meci cu învingătoarea sau învinsa din partida Suisse Romande Beliers – Noroit Gouverneurs 2. Dacă se vor impune, ai nostri vor rămâne la Centre Videotron, iar dacă vor pierde se vor muta pentru jocul al doilea în Pavillon de la Jeunesse.

Pentru acest an, antrenorii Laszlo Kovacs (principal) şi Levente Zsok (secund) au selecţionat 19 hocheişti (2 portri) de la patru cluburi. Corona Braşov are 13 reprezentanţi în lotul Team Wolves Romania.

Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. Din lotul care merge în Canada fac parte:

Braşovul şi România | MyTex.ro
Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. Team Wolves Romania merge şi în 2024 la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament 28
Braşovul şi România | MyTex.ro
Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. Team Wolves Romania merge şi în 2024 la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament 29
Braşovul şi România | MyTex.ro
Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. Team Wolves Romania merge şi în 2024 la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament 30

Rareş Moise, Radu Biriboiu – portari

Hunor Nagy, Szilamer Kania, Alexandru Poroja, Tudor Bratoloveanu, Sebastian Bălteanu, Mark Bartha, Amza Grapă – fundaşi

Zalan Kiss, Istvan Szekely, Gergö Eröss, Daniil Retunskyi, Tudor Mănoiu, Natan Şavga, Tudor Diaconescu, Albert Mărgineanu, Vlad Tărţălaş, Tudor Candrea – atacanţi.

Echipa va pleca mâine spre Canada, pe ruta Bucuresti-Paris-Montreal.

Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. „Ca de fiecare dată, acolo ne vor întâmpina românii din Montreal, care vor fi alături de noi şi la meciuri. Este a 5-a participare a echipei la Pee-Wee. Copiii așteaptă cu nerăbdare acest adevărat Campionat Mondial pentru juniori sub 13 ani şi sunt sigur ca va fi o experiență de neuitat. Ne-am pregătit împreună o singură dată, la un turneu în Austria, unde, din 8 echipe ne-am clasat pe locul 6. Echipa este formată atât din copii născuți în 2011, dar majoritatea sunt mai mici, născuţi 2012. Având în vedere rezultatele din anii trecuți, plecăm optimiști, cu multă energie. Dar, cel mai important lucru este experiența asta de neuitat, care va marca, mai mult ca sigur, cariera sportivă a acestor copii”, a declarat antrenorul Laszlo Kovacs pentru MyTEX.

Braşovul şi România rămân pe harta mondială a hocheiului juvenil. În afara meciurilor oficiale, puştii români vor avea parte şi de câteva partide amicale. Acestea vor fi perfectate în Canada, însă se lucrează pentru un duel cu Vegas Golden Knights, grupare care la nivel de seniori este deţinătoarea Cupei Stanley, campioana NHL.

FOTO: Facebook Team Romania Wolves Hockey Quebec City 7-19 February 2024 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare