Sport

BRAȘOV. Puștii români au câștigat Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament

 

Pentru prima dată în istoria Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament, practic un Campionat Mondial al categoriei de vârstă U13, a fost acceptată şi o echipă din România. A fost a 60-a ediție a a celui mai puternic şi important turneu de hochei juvenil din lume. Au participat peste 2.000 de copii din categoria de vârstă U13. Au fost peste 100 de echipe din întreaga lume, repartizate în cinci grupe.

Kovacs Laszlo a fost antrenorul echipei României, iar din punct de vedere organizatoric efortul financiar pentru participarea la această competiție extrem de importantă a căzut în mare parte pe umerii părinților copiilor selecționați. Totuși, „Fundația Ion Țiriac” a suportat costurile deplasării, Dedeman s-a implicat și ea, iar Bauer Hochei România a pus la dispoziţie echipamentul de joc.

În final, puștii U13 ai României, din care au făcut parte și componenți de la Corona Brașov, au câștigat grupa în care au fost repartizați, Inter B. Românii au jucat meciurile pe „Videotron Center”, o arenă de 18.200 de locuri. În finală, „Team Romania” a trecut de Quebec NE Seigneurs, 3-1.

Componenţa lotului care a participat la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament este: Cristian Achim, Aron Balogh, Adam Bartis, Mark Biro, Matei Bolocan, Tudor Bolocan, Zalan Czirjak, Hunor Gergely, Alpar Kovacs, Szabolcs Kovacs, Krisztian Lustig, Mark Janos, Zsolt Mathe, Luca Moise, Tudor Nechita
Cezar Şendrea, Răzvan Timaru, Tamas Tofan. Antrenori: Lazslo Kovacs şi Rajmond Fullop.

FOTO: www.tournoipee-wee.qc.ca/en/index.html


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare