Sport

BRAȘOVUL, ocolit de CNI! Unde se mai fac stadioane și săli de sport?!…

 
Brașovenii așteaptă, în continuare, un stadion nou și începerea construcției Sălii Polivalente în Bartolomeu, mândria celor din Primărie. Deocamdată, în ceea ce privește primul obiectiv sunt doar vorbe, al doilea arată fascinant doar în faza de proiect. În rest, vin amăgiri cu diverse peticiri, modernizări, terenuri de joacă prin cartiere (bune și ele, dar când vor fi finalizate?) și alte planuri controversate prin Parcul Tractorul, despre care am mai scris…
 
Mulți locuitori ai orașului se întreabă, nedumeriți, de ce Compania Națională de Investiții (CNI) nu este implicată în vreo construcție cu destinație sportivă la poalele Tâmpei, mai ales că în țară se laudă cu destule realizări.
 
Astfel, pe contul său de Facebook, Compania Națională de Investiții a anunțat în această săptămână că a predat către autoritățile locale 4 obiective de investiții, dintre care două săli de sport, în localitățile Curtești – jud. Botoșani și Gherăseni – jud. Buzău, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 8,6 milioane de lei.

Tot CNI va finanța cu 1.5 milioane de euro construcția unui stadion (foto – proiect) în comuna Putna, județul Suceava, cu o capacitate de 1.500 de locuri. Lucrările vor începe după 15 iunie, arena urmând a beneficia de de instalație de nocturnă, precum și de mai multe facilități: piscină, sală de fitness, saună, salon de masaj. Asta în condițiile în care localitate nu are în acest moment vreo echipă de fotbal!

Dacă și la Curtești, Gherăseni și Putna se poate…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare