Sport

„Brașovul NU POATE să țină o bază sportivă”! RADIOGRAFIE DURĂ: „Oamenii cu putere de decizie nu au învățat nimic”

 

Când la Brașov continuă joaca asta stupidă cu proiectul viitorului stadion, în alte orașe se și face câte ceva. Acum a venit exemplul Mediașului, Ion Mărginean, președintele grupării Gaz Metan, relatând pentru www.fanatik.ro că se va accesa un proiect pe fonduri europene pentru modernizarea stadionului. Tribuna I va fi acoperită, iar deasupra vor fi montate panouri solare. În plus, se va construi în imediata vecinătate un hotel cu 40 de camere, destinat copiilor și juniorilor din academie.

Ion Mărginean a atins și faptul că fotbalul este „în criză” în destule orașe importante din România, declarând conform www.fanatik.ro: „Eu am debutat în Liga 1 la Târgu Mureș… acum, nu mai există echipa. Și n-a venit nimeni să se spânzure sau să se pună la tren… Acum trei ani de zile ne băteam cu ASA, era vicecampioana României și acum nu mai există. Se pare că oamenii care au putere de decizie nu au învățat nimic. Și avem exemple: Satu-Mare, la Oradea, UTA Arad acum revine, Brașovul să mă ierte Dumnezeu, nu poate să țină o bază sportivă, la Constanța dacă nu mergea Marica se demola stadionul, se făcea vreun mall”.

O vreme, Ion Mărginean, zis „Limoniu”, a fost conducător și la FC Brașov.

CITEȘTE ȘI: Dacă SR BRAȘOV dă gustul…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare