Sport

BRAȘOVUL la putere în Campionatul Național de handbal feminin – junioare 2

 

Cele două formații din Brașov prezente la turneul final al Campionatului Național de handbal feminin – junioare 2, Transilvania și Corona, au ajuns în finale.

În grupa A a competiției care are loc la Comănești, Corona Brașov a terminat pe poziția a doua, cu 3 p, depășind-o la golaveraj pe CSS 2 București. 27-34 cu Olimpic Tg. Mureș (câștigătoarea grupei), 22-22 cu CSS 2 București și 28-18 cu Marta Baia Mare au fost rezultatele formației lui Vasile Curițeanu.

De partea cealaltă, ACS Transilvania Brașov a câștigat grupa B, cu 4 p. Tot cu 4 p au încheiat CSS Tulcea și CSM București, ultima fiind cea care a părăsit competiția. Echipa Marianei Târcă a câștigat cu Chimia Rm. Vâlcea, 27-23, și cu CSS Tulcea, 22-19, pierzând cu CSM București, 19-21.

Astfel, în semifinale, ieri, față în față au fost cele două grupări din Brașov, ACS Transilvania câștigând duelul cu Corona, 22-15. În cealaltă semifinală, Olimpic Tg. Mureș a dispus de CSS Tulcea, 26-19.

La această oră, Corona Brașov o întâlnește pe CSS Tulcea în meciul pentru bronz, finala mare, ACS Transilvania Brașov – Olimpic Tg. Mureș, fiind programată la ora 11.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare