Sport

Braşovul, din nou pe harta rugbyului românesc!? / Planuri referitoare la un nou patinoar și un nou bazin de înot / Ce se va întâmpla cu CSS Brașovia

Braşovul, din nou pe harta rugbyului românesc!? Un sport dispărut din oraşul nostru, rugbyul, ar putea „învia” în perioada următoare.

Astfel, George Scripcaru, candidatul Alianţei PNL-PSD la Primăria Braşov, a menţionat: „Trebuie să găsim soluţiile pentru terenul de rugby din Triaj, care trebuie modernizat. Trebuie să «înviem» rugby-ul la Braşov, este un sport cu tradiţie în oraşul nostru. Sunt copii care vor sa facă rugby, vedem ce se întâmpla la domnul Soporan, care acum are probleme ce trebuie rezolvate (se ştie, Rugby Club Brașov a fost evacuat din baza sportivă din cartierul Noua – n.r.), a atras mulţi copii spre acest sport. Trebuie să readucem rugbyul la Braşov”, a menţionat George Scripcaru.

Altfel, Scripcaru a precizat că, în mandatul său, Braşovul va avea şi al doilea patinoar, care va fi ridicat tot în Parcul Tractorul, lângă Patinoarul Olimpic.

„Toţi indicatorii sunt aprobaţi. Inclusiv de la mediu. Există documentaţie lăsată de mine din 2018. Trebuie doar să demarăm procedurile. Lângă acest patinoar se va construi şi un nou bazin de înot. Apoi, terenurile de tenis de la Gară vor fi şi ele modernizate. Sunt proiecte de care Braşovul are nevoie”, a mai spus George Scripcaru.

În fine, noul stadion care ar urma să fie construit în Bartolomeu, lângă Sala Polivalentă, va avea şi toate dotările pentru atletism.

Acest stadion ar urma să fie construit pe terenurile care aparţin CSS Braşovia, club pe care Scripcaru intenţionează să îl aducă sub tutela Primăriei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare