Sport

BRAȘOVUL dă selecționerul primei reprezentative!

 
Noul selecționer al echipei naționale de baschet feminin a României este Dan Calancea, antrenorul formației brașovene Olimpia CSU.
 
„Este o imensă provocare și o mare responsabilitate în același timp. În ciuda faptului că unele dintre cele mai importante jucătoare din ultimul deceniu au anunțat că nu mai doresc să vină la echipa națională, sper să le pot convinge să nu renunțe așa de ușor”, a declarat Dan Calancea, care intră „în pâine” odată cu preliminariile EuroBasket 2023.
 
La această competiție sunt aliniate 38 de echipe, repartizate în 10 grupe, urmând ca cele 10 grupări învingătoare ale seriilor și cele mai bune patru formații clasate pe locul doi, împreună cu Israel și Slovenia (țări organizatoare) să dispute lupta pentru titlul continental.
 
România face parte din grupa C, alături de Ungaria, Islanda și Spania, meciurile urmând a se desfășura în perioada noiembrie 2021 – februarie 2023.
 
„Sper din tot sufletul ca România să se regăsească din nou la un turneu final de Campionat European și voi încerca cu tărie să le transmit tuturor sportivelor mentalitatea de ănvingător”, a completat Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare