Sport

Brașovenii – la înălțime în sporturile de iarnă

Brașovenii – la înălțime în sporturile de iarnă.

Patinatorul de viteză Cosmin „Mex” Nedelea a câștigat, cu echipa României (foto), medalia de argint în finala probei de Team Sprint la Cupa Mondială U23 de la Inzell. Alături de sportivul Coronei Brașov, pentru România au mai concurat Sebastian Mihalache și Nițu Eduard. Echipa Finlandei a fost prima, cu timpul de 1.25.20. Polonia a ocupat locul trei.

„Mex” Nedelea, antrenat de Bogdan Stănescu, a ocupat locul 10 în proba individuală de 1.000 de metri în competiția de la Inzell.

Brașovenii – la înălțime în sporturile de iarnă

Daniela Haralambie s-a clasat pe locul 25 în etapa feminină de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile de la Willingen. Astfel, sportiva din Săcele a acumulat noi puncte în competiția elitelor. Diana Trâmbițaș a încheiat pe locul 35.

În clasamentul provizoriu pe națiuni al Cupei Mondiale, România se află pe locul 10, înaintea Statelor Unite, Suediei, Chinei, Poloniei, Cehiei și Elveției, potrivit FRSB.

De asemenea, săritoare cu schiurile Alessia Mitu s-a clasat pe locul 23 la Campionatele Mondiale de schi nordic juniori de la Whistler (Canada).

Totodată, biatlonistul brașovean George Buta a fost al 6-lea într-o cursă de sprint (10 km) contând pentru IBU Cup. La Obertilliach, în aceeași întrecere, George Colțea a sosit pe 26 din 122 participanți.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] pentru etapele de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile organizate pe Valea Cărbunării au intrat pe ultima sută de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare